Halve finales Champions League: Paris Saint Germain - Manchester City

Welke clubs geraken dit seizoen in de finale van de UEFA Champions League 2020 – 2021? Deze week worden de halve finales Champions League bekampt. Topmatch is Paris Saint Germain – Manchester City. Gaat de ploeg waar Rode Duivel Kevin De Bruyne het mooie weer maakt in de finale geraken of haalt PSG voor het tweede jaar op rij de eindstrijd? Voorspel en win via Wedden op Sport

Historiek halve finales Champions League

De halve finales Champions League leveren dit seizoen straffe affiches op. Deze dinsdag openen Real Madrid en Chelsea het bal met hun heenmatch. Als Courtois en co klaar zijn, komen een dag later Paris Saint Germain en Manchester City op het veld.

PSG geraakte bij de laatste vier door in de kwartfinales de maat te nemen van titelverdediger Bayern München. De Franse ploeg nam daarmee revanche op de verloren finale van voorbije seizoen toen Bayern de Champions League won.

Manchester City wist – met De Bruyne in de basis – de Belgen bij Borussia Dortmund de deur te wijzen. The Cityzens wonnen zowel thuis als op verplaatsing met 1-2.

Favorieten

De favoriet bij de Belgische wedkantoren is – enigszins verrassend wellicht – Manchester City. Hoewel PSG in de jongste Champions League finale stond en thuis in Parijs mag aanvangen, verwachten de bookmakers dat City gaat winnen.

Wie de finalist wordt, is natuurlijk pas over twee matches bepaald, maar de eerste match van woensdag 28 april vormt voor beide equipes een perfecte opmaat voor een finaleplaats. Dat de uitploeg in het eerste deel van een tweeluik favoriet is, gebeurt niet rap. Het betekent wel dat er zeer straffe odds vallen te rapen bij een winnende voorspelling op Paris Saint Germain!

Odds halve finales Champions League

Bij de online bookmakers scoor je bij een correcte voorspelling altijd minimaal een verdubbeling van uw inleg. Bij een gelijke stand in dit heenduel pakt u zelfs driemaal uw inleg!

De beste Belgische wedkantoren betalen een maximale winstbonus van x2,15 uit als uw voorspelling op winst voor Manchester City uitkomt. Gokt u bij deze eerste halve finale tussen Paris Saint Germain en Manchester City op de thuisploeg als primus? Hiervoor heeft Wedden op Sport.be een maximale bonus van x2,90 keer het ingelegde speelbedrag gevonden.

De absolute top quotering bij dit duel vonden wij bij een gelijke stand in Parijs. Wordt het woensdagavond in het Parc des Princes een gelijke eindstand? Dan winnen alleen de spelers die bij de bookies op een gelijkspel hebben gespeeld. Uw inzet wordt x3,65 keer zoveel waard als u met een draw de winnende weddenschap scoort!

Wedden op Voetbal

De UEFA Champions League komt in een beslissende plooi te liggen. Na deze week weten we een pak meer over de kansen voor de mogelijke finalisten. Op deze moment zijn er nog vier equipes die kans maken.

Voorspelt u de uitslagen van Real Madrid – Chelsea en Paris Saint Germain – Manchester City correct? Dan wordt u bijgevolg de grote winnaar van de heenwedstrijden! Laat deze kans niet lopen en gebruik uw voetbalkennis om keiharde euro’s te scoren.

Speel wel altijd verantwoord en veilig! Wedden op Sport werkt alleen samen met veilige bookmakers en publiceert wekelijks voorbeschouwingen voor extra wedstrijdinformatie aan punters die willen Wedden op Voetbal.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België