Hoge odds bij UEFA Conference League matches RAFC en RSCA

Het wordt deze week spannend in de laatste voorrondes van de Europa UEFA Conference League. Met Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht kunnen er nog twee Belgische ploegen in de groepsfase geraken. Om dat doel te bereiken moet Royal Antwerp het opnemen tegen Lillestrom SK en gaat Anderlecht de confrontatie aan met het Estische Paide Linnameeskond. Beide duels worden donderdag gespeeld en hoge odds voor deze derde voorronde van de Europa UEFA Conference League vindt u bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport

Historie

Voor Royal Antwerp is Lillestrom de tweede ploeg waartegen de Great Old moet aantreden om de groepsfase van de Conference League te bereiken. Een speelronde eerder versloeg Antwerp FC het Kosovaarse Drita FC. In het Bosuil Stadion werd het nog 0-0, maar in de terugmatch sloeg RAFC toe met 0-2. Ook de Noorse tegenstander van Royal Antwerp is een voorronde doorgekomen. Lillestrom versloeg SJK uit Finland met 0-1 en 5-2.

RSC Anderlecht droomt nu pas in in de derde voorronde van de Conference League. De ploeg uit Brussel speelt tegen Paide Linnameeskond er kent de ploeg uit Estland nog niet. RSCA heeft al wel wat wedstrijdritme in de benen. In de Jupiler Pro league werd al gewonnen met 2-0 van KV Oostende. Voorbije weekeinde liet het wel drie punten liggen bij Cercle Brugge: 1-0.

Favorieten in UEFA Conference League

Beide Belgische ploegen zijn favoriet in deze twee duels bij de wedkantoren. De Belgische bookmakers verwachten dat Anderlecht zonder schrammen terugkeert naar Brussel. De hoogste odds vindt u dan ook bij dit duel.

Ook van Royal Antwerp op bezoek bij Lillestrom wordt veel verwacht, maar de pre-odds bij winst van de Great Old kunnen oplopen tot het dubbele van uw speelbedrag.

Odds Royal Antwerp en RSC Anderlecht

We lichten de pre-odds bij de match van Royal Antwerp het eerst voor u uit. Als RAFC winst van Lillestrom ontvangt u tot maximaal x2.20 keer de inleg terug van de bookmakers.

De hoogste pre-odd in het 1×2 spelsysteem bij dit duel vindt u bij een gelijkspel in Lillestrom. Als de punten worden gedeeld, ontvangt u tot x3.30 keer het speelbedrag uit. Een zege van Lillestrom is in de pre-fase maximaal x3.25 keer uw inleg waard.

Dan de pre-quoteringen bij de match Paide Linnameeskond – RSC Anderlecht. De hoogste odd bij dit duel staat voor u klaar bij een zege van de Estische formatie. De quoteringen kunnen oplopen tot x19.00 keer uw speelbedrag als Paide wint van Anderlecht.

Mocht dit duel in een puntendeling eindigen, dan zijn de bookmakers bereid tot x7.00 keer uw ingelegde aantal euro’s uit te keren. Een zege van RSC Anderlecht is maximaal x1.15 keer de inleg waard.

Wedden op UEFA Conference League

Wilt u wedden op een van deze twee duels? Beide teams komen donderdag 4 augustus in actie. Anderlecht trapt om 18:45 uur af in Paide. Royal Antwerp doet dat drie kwartier later om 19:00 tegen Lillestrom.

Wedden op Voetbal in de pre-fase kan tot de tijdstippen dat de matches beginnen. Houd de Belgische wedkantoren tot die tijden goed in de gaten en sla toe met uw voorspellingen op het moment dat de pre-odds het gunstigst zijn.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België