Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Odds PO1 kampioensmatch KRC Genk - Royal Antwerp FC

Deze zondag wordt bekend welke ploeg kampioen van België wordt. In de Cegeka Arena gaan KRC Genk en Royal Antwerp FC een poging doen om de titel binnen te halen. Ook Royale Union SG heeft nog een kans op kampioenschap. Dat maakt de laatste speelronde in PO1 extra spannend. Scoor de fermste pre-odds bij de kampioensmatch KRC Genk – Royal Antwerp FC via Wedden op Sport.

Historiek KRC Genk – Royal Antwerp FC

KRC Genk en Royal Antwerp FC speelden op 7 mei al tegen elkander in PO1. Op die dag werd het duel in Antwerpen gespeeld. RAFC wist in eigen Bosuil met 2-1 te winnen van de bezoekers uit Genk. In de reguliere competitie was Antwerp FC op 12 februari jl. de sterkste van de twee. In de Cegeka Arena werd het toen 0-1 voor de Antwerpenaren. KRC Genk wist de match op verplaatsing bij RAFC te zegevieren met 1-3. De teams zijn dit seizoen dus wel aan elkander gewaagd.

Deze zondag maken KRC Genk, Royal Antwerp en Royale Union alle drie nog kans op de titel. Antwerp FC staat er het beste voor. De ploeg van coach Mark van Bommel heeft 46 punten en een beter doelsaldo dan Royale Union dat evenveel punten heeft. Racing Genk staat derde en heeft maar een punt minder dan de ploegen uit Brussel en Antwerpen.

Favoriet

Een echte favoriet hebben de bookmakers bij deze slotmatch dan ook niet. Bij winst van beide teams staan de pre-odds straf ingedeeld. De Genkies spelen thuis en dus zijn de odds bij winst van Antwerp FC iets straffer ingeschaald, maar de hoogste quoteringen zult u vinden bij een gelijkspel.

Racing Genk wist in de laatste twee PO1 matches vier punten te rapen. De ploeg van coach Wouter Vrancken won van Club Brugge (1-3) en speelde een gelijkspel (1-1) tegen Royale Union. Royal Antwerp raapten in de laatste twee speelronden slechts één punt op. Voorbije weekeinde werd het 1-1 tegen Union SG, maar werd er zeven dagen eerder wel verloren van Club Brugge: 2-0. het is dan ook wel duidelijk dat het kampioenschap nog niet gespeeld is.

Odds KRC Genk – Royal Antwerp

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds straf in bij de laatste speelronde van PO1. De hoogste odds bij de match Genk – Antwerp FC staat bij een gelijkspel genoteerd. Mocht er deze zondag geen winnaar zijn in  in de Cegeka Arena, dan kunnen voetbalwedders tot maximaal 3.60 keer de inleg scoren.

De odds bij een zege en mogelijk kampioenschap van Royal Antwerp staat in het 1×2 spelsysteem iets hoger dan bij een overwinning van KRC Genk. Als de ploeg uit Antwerpen zegeviert, dan kunt u tot 2.75 keer het speelbedrag terugverwachten.

Bij een zege van Racing Genk kunnen zelfs de Genkies nog kampioen worden en worden spelers die deze uitslag voorspelden tot maximaal 2.43 keer het speelbedrag beloont.

Wedden op Voetbal

Wilt u erbij zijn als zondag bekendgemaakt wordt welke ploeg kampioen van België 2022-2023 wordt? Profiteer dan ook mee van de straffe pre-odds die de bookmakers indelen. Wedden op Voetbal in de pre-fase kan totdat de match begint.

De PO1 match KRC Genk – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 4 juni. Om 18:30 uur zal er worden afgetrapt in de Cegeka Arena te Genk. Wie wordt er volgens u kampioen van ons land? Speel mee via Wedden op Sport en word de primus bij een correcte voorspelling op Genk – Antwerp FC!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.