Odds UEFA Nations League: Polen - België

De Rode Duivels spelen op dinsdag 14 juni haar vierde groepsduel in de UEFA Nations League. In dit voorlopig laatste treffen in deze competitie is Polen de tegenstrever. Heeft u ook goesting in deze match van onze Belgen? Voorspel dan de uitkomst en scoor de winnende deal bij Polen – België via Wedden op Sport!

Historiek

De Belgische en Poolse voetballers hebben in het verleden een pak matches bekampt. De voorbije vijf keer waren de Rode Duivels twee keer aan het feest. De meest recente ontmoeting was natuurlijk die 6-1 pandoering die België voorbije week wist te geven aan de Poolse ploeg. Een 0-1 achterstand (door Robert Lewandowski) deerde de ploeg van Martinez niet. Een 6-1 winstpartij tot gevolg.

Maar ook Polen wist ons land al eens in verlegenheid te brengen gedurende onderlinge duels. In 2007 won het de EK kwalificatie match tegen de Belgische equipe met 2-0 nadat het een jaar eerder in Brussel ook al met 0-1 aan het feest was.

Favoriet bij Polen – België

Volgens de Belgische bookmakers is België in het komende duel favoriet. De Belgen wisten na de nederlaag tegen Nederland vooral indruk te maken tegen Polen: 6-1 en nu de terugmatch plaats gaat vinden verwachten de bookies weeral een driepunter voor de Rode Duivels.

Echter in de Nations League kan van alles gebeuren en Polen blijft een sterke tegenstrever met bijzondere individuele kwaliteiten. De bookmakers hebben dan ook nog altijd straffe odds klaarstaan als u in het 1×2 spelsysteem kiest voor een Belgische zege!

Odds Polen – België

De hoogste pre-match quoteringen worden uitgekeerd in het geval van een winnend Polen. Als de thuisploeg de primus wordt, dan ontvangen punters die op de Poolse equipe hebben ingezet maximaal x4,00 keer hun inleg terug.

Bij een gelijkspel tussen de Rode Duivels en Polen zakt die winstbonus iets, maar blijft met een maximale uitbetaling van x3,50 keer het ingelegde speelbedrag nog altijd keurig op niveau.

De hoogste winstkansen zijn terug te vinden bij een Belgische zege. Weten de mannen bij Martinez in Polen een driepunter te scoren? Dan scoren voetbalgokkers maximaal x1,90 keer hun inleg bij de Belgische wedkantoren.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is bijzonder populair in ons land en maakt het volgen van voetbal interlands als Polen – België ook een pak spannender. Verschiet er echter niet van als u leest welke voorwaarden er zijn bij het online inzetten op voetbalmatches. Via Wedden op Sport.be zorgt u ervoor dat uw voorbereiding optimaal is en daarmee stijgen uw winstkansen.

Zet tijdig in om de pre-odds te scoren, want de match Polen – België vangt om dinsdag 14 juni om 20:45 uur aan. Na dit tijdstip is inzetten alleen nog mogelijk via de live betting spelmethode.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België