Odds voor BK Wielrennen 2022

De Tour de France 2022 komt er rap aan en dat betekent dat Nationale kampioenschappen wielrennen ook weer verreden gaan worden. In België zijn er een pak renners die graag het kleinood voor een jaar willen dragen, maar er kan er maar eentje met de hoofdprijs naar huis gaan. Voorspel de primus op het BK wielrennen 2022 en scoor straffe deals via Wedden op Sport!

Historiek BK Wielrennen

Het BK Wielrennen heeft al jarenlang een ferme reputatie. De voorbije jaren ontspon zich telkens een bijzondere wedstrijd met soms verrassende wendingen en winnaars. Zo waren er titels voor Preben van Hecke (2015) en Dries de Bont (2020). Maar ook de toppers lieten zich dikwijls gelden. Philippe Gilbert bijvoorbeeld. De Waalse topcoureur was in 2011 en 2016 aan het feest op het BK.

In de voorbije editie kreeg de Belgische wielerbond haar droomkampioen. Niemand minder dan Wout Van Aert werd de primus en reed derhalve een jaar lang rond in de Belgische driekleur.

Favorieten BK Wielrennen 2022

Ditmaal wordt het BK in Middelkerke verreden op een parkoers gemaakt voor sprinters. Hierdoor is Jasper Philipsen bij veel Belgische wedkantoren de gedroomde primus.

Ook regerend kampioen Van Aert kan een aardig houtje sprinten, waardoor de Jumbo Visma renner ook dit jaar tot de favorieten behoort. Andere (sprint)namen die veelvuldig vallen bij de bookies zijn Arnaud de Lie en Tim Merlier (de kampioen van 2019 in Gent). Ook zijn er nog een pak outsiders: Remco Evenepoel, Jordi Meeus en Jasper Stuyven om er maar een paar te noemen.

Odds BK Wielrennen 2022

Vertaald naar pre-race odds komt het plaatje er als volgt uit te zien: een winnende deal op Philipsen zorgt bij de betere wedkantoren voor een maximale winstuitkering van x3,25. Dat is al ferm, maar de pre-odds voor een zege van Wout Van Aert komen nog straffer uit de bus. Wint Van Aert net als in het voorbije kalenderjaar? Dan wordt er een maximum van x4,25 het ingelegde speelbedrag uitgekeerd.

Bij een zege van aanstormend talent De Lie geraken de odds zelfs voorbij de factor x6,00. De maximale quoteringen bij winst van de Lotto Soudal renner staan op x6,10 keer uw inleg. Deze odds zien we ook terug bij Merlier.

Gaat er niet gesprint worden in Middelkerke? Dan is Remco Evenepoel de man waarvan het meest verwacht wordt. In de jongste koersen liet hij al zien over goede benen te beschikken. Kan hij de Belgische sprinterselite verschalken? Dan wordt er door de bookmakers maximaal x19,00 het ingelegde wedbedrag uitgekeerd!

Wedden op Wielrennen

Het online Wedden op Wielrennen maakt de koers nog fermer! Een winnende deal kan zomaar een straffe beloning betekenen door één van de vele Belgische gokaanbieders. Bent u straks aan het feest dankzij het correct voorspellen van de primus op het BK Wielrennen? Wij hebben er alvast de ganse week goesting in! U ook? Check subiet alle odds en deals via onze bookmakerspagina via Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België