Pre-match odds Belgische Pro League clash Royal Antwerp - Club Brugge

Deze zondag zijn er straffe odds te scoren in de Belgische Pro League als Royal Antwerp thuis Club Brugge ontvangt. Het beloofd een ferme strijd te worden tussen de nummer vier (RAFC) en nummer twee (Club). De Belgische bookmakers zijn goed voorbereid en hebben de pre-match quoteringen scherp staan! u goed te belonen als uw voorspelling zondag de juiste blijkt te zijn. Profiteer van de ferme quoteringen en vul vandaag uw voorspelling(en) op het wedformulier van de online wedkantoren op Wedden op Sport.be!

Historiek Royal Antwerp – Club Brugge

Sinds seizoen 2016-2017 speelt Royal Antwerp onafgebroken in de Belgische Pro League. Vanaf dat seizoen gerekend, kwam Club Brugge zesmaal op bezoek in het Bosuil Stadion. Van die zes competitiematches wonnen beide clubs slechts eenmaal. De overige vier keer werd het een gelijkspel in Antwerpen. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelden bleef het bij 0-0.

In de tabel van de Pro League staat Royal Antwerp op de vierde plek. De ploeg van coach Brian Priske haalde twintig punten binnen uit elf speelronden. De laatste match in de competitie ging verloren bij Zulte Waregem die met 2-1 de punten in eigen huis wist te houden. De jongste weken werden matches als tegen KAA Gent 1-0, Royale Union SG 1-2 en KRC Genk 4-2 allemaal gewonnen.

Club Brugge staat op de tweede plek van de Pro League met 22 punten. Daarmee hebben de Bruggenaren er net zoveel bij elkaar geraapt als koploper Royale Union SG dat een iets beter doelsaldo heeft. Voorbije weekeinde wonnen de Bruggenaren met 2-0 van KV Kortrijk. Daarvoor werden twee duels op rij een gelijkspel: op bezoek bij RSC Anderlecht 1-1 en op Jan Breydel tegen OH Leuven 1-1.

Favorieten

Voor deze match wordt Club Brugge aangewezen als favoriet. De Bruggenaren staan iets hoger geklasseerd op de tabel dan Royal Antwerp. Veel iGamers die online wedden op voetbal zetten in op winst van de Bruggenaren waardoor de quotering voor een zege van The Great Old de lucht in schieten.

De statistieken geven wel aan dat Blauw-zwart lang niet altijd komt zegevieren in het Bosuil Stadion. Wel heeft Royal Antwerp momenteel meer spelers geblesseerd dan Club Brugge, dus dat kan ook factor zijn in het komende treffen.

Odds Royal Antwerp – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogst in bij een gelijkspel in het Bosuil Stadion. Uw voorspelling op een puntendeling kan x3.75 keer uw speelbedrag waard worden.

In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers wordt x3.50 keer uw speelbedrag uitgekeerd als RAFC zondag wint. Mochten de Bruggenaren winnen, dan valt u x1.89 keer de inleg ten deel. Check de actuele quoteringen als u op het punt staat een weddenschap te plaatsen. Meespelen via live betting kan vanaf het moment dat de match begint.

Wedden op Voetbal

Wilt u ook eens meedoen en Wedden op Voetbal? De Jupiler Pro League is uitermate geschikt om uw voetbalkennis op los te laten. Volg al het nieuws over de match waarop u wilt spelen. Met een goede voorbereidding maakt u de meeste kans te slagen bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Royal Antwerp FC en Club Brugge beginnen zondag 24 oktober om 13:30 uur aan hun match in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Tot die tijd kunt u meespelen voor ferme quoteringen in de pre-fase. Als de bal rolt in Antwerpen kunt u meespelen via live betting. De hoogte van de odds worden op dat tijdstip bekend. Word spekkoper door mee te spelen voor de hoogste beloningen via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België