Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Pre-odds Pro League Club Brugge - KAA Gent

Deze zondag staat de match Club Brugge – KAA Gent op het programma van de Jupiler Pro League. Deze eerste Slag om Vlaanderen van 2023 wordt gehouden op Jan Breydel in Brugge. Welke ploeg pakt zondag volgens u drie punten? Vergelijk de pre-odds via Wedden op Sport en wordt de primus bij Club Brugge – AA Gent!

Historiek Club Brugge – KAA Gent

De laatste maal dat Club Brugge en KAA Gent tegen elkander speelden, was op 6 november voorbije kalenderjaar. De Slag om Vlaanderen werd toen gehouden in de Ghelamco Arena en werd gewonnen door de Buffalo’s met 2-0. De laatste keer dat de teams op Jan Breydel speelden was op 6 februari 2022. Ruim twee jaar geleden zegevierde KAA Gent in de Jupiler Pro League met 1-2 in Brugge.

De Belgische clubs hebben inmiddels 26 speelronden erop zitten. KRC Genk is de ploeg die de meeste punten veroverde in dit competitieseizoen en staan met 63 punten op de eerste plaats. Club Brugge is de nummer vier op de tabel met 43 punten en dat zijn al twintig minder dan de koploper er heeft. Op de vijfde plaats staat KAA Gent. De Buffalo’s hebben 42 punten.

Favorieten

De Belgische wedkantoren verwachten eerder een zege van Club Brugge dan van KAA Gent. De bookmakers schalen de hoogst odds in bij een zege van de Buffalo’s en een gelijkspel.

De Brugse formatie speelt op eigen Jan Breydel en kan rekenen op veel supporters. Toch wisten de Bruggenaren de laatste drie competitieduels niet te winnen. Voorbije week werd ook de Brugse derby tegen Cercle Brugge niet gewonnen (2-2). KAA Gent pakte voorbije zondag drie punten bij OH Leuven. De Buffalo’s zegevierden met 2-0. De bookmakers houden het bij een favorietenrol van Blauw-zwart al kun je bij winst van de Bruggenaren op zeker straffe scoren.

Odds Club Brugge – KAA Gent

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds bij een gelijkspel het hoogst ingedeeld. De bookies keren tot 3.75 keer de inleg uit als de teams aan elkander gewaagd op Jan Breydel.

Verwacht u winst van KAA Gent in deze Slag om Vlaanderen? Dan kunt u tot maximaal 3.20 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op winst van Gent.

Mocht Blauw-zwart zegevieren voor eigen publiek, dan kunt u in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 2.17 keer de inleg terugverdienen. Check alle pre-odd bij de bookmakers op Wedden op Sport en vul uw voorspellingen nog voordat de match begint in.

Wedden op Voetbal

Vele voetbalgokkers willen de Slag om Vlaanderen niet missen. De Belgische wedkantoren keren dan ook ferme pre-odds uit aan voetbalwedders die de match correct wisten te voorspellen. Wilt u ook de primus zijn met Wedden op Voetbal? Ga naar de bookmakerspagina op Wedden op Sport.be en scoor door de juiste voorspellingen achter te laten bij de wedkantoren.

Wedden op de kraker Club Brugge – KAA Gent kan tot zondag 26 februari 13:30 uur, want dan wordt de aftrap verricht op Jan Breydel. Meespelen in de pre-fase kan totdat de match begint. Speelt u liever live mee op Club Brugge – AA Gent? Ook dat is mogelijke bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.