Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Pro League wedden: Kortrijk - Club Brugge

Club Brugge treedt deze zaterdag op verplaatsing aan tegen Kortrijk. En daar is het niet evident om te winnen. Vlaamse Voetbalgokkers heb nu al goesting in deze match. Wedden op de Belgische Pro League doe je via Wedden op Sport.be. Ook scoren bij Kortrijk – Club Brugge? Vergelijk, zet in en win! 

Historiek

De historie van deze match qua onderlinge duels laat een duidelijk beeld zien. Club Brugge is ferm in het voordeel als het gaat om overwinningen, maar ook Kortrijk werd al eens de primus in matches tegen de regerend kampioen van België. De laatste maal dat Kortrijk een driepunter pakte tegen Brugge was op 20 augustus 2016 toen het in eigen stadion met 2-1 won.

Eerder dit seizoen trok Kortrijk naar Brugge om op Jan Breydel Club Brugge te bekampen. Deze match eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Namens Club Brugge vonden de Spanjaard Ferran Jutgla en de Nederlander Bjorn Meijer het doel. Kortrijk deed middels de Ghanees Pape Habib Gueye wel wat terug, maar dat was niet genoeg om een punt (of meer) te grijpen op Jan Breydel.

Favoriet bij Kortrijk – Club Brugge

Bij de online bookmakers die in Vlaanderen voetbalweddenschappen mogen aanbieden is Club Brugge de uitgesproken favoriet. Brugge staat momenteel vierde in de Belgische Pro League. Kortrijk staat net boven de degradatiestreep op een vijftiende stek. Beide clubs kunnen dus nog een pak punten gebruiken om hun huidige positie te verbeteren.

De underdog positie van Kortrijk is een logische, al speelt de formatie wel thuis en is Club Brugge op verplaatsing soms best kwetsbaar gebleken.

Odds Kortrijk – Club Brugge

De pre-match quoteringen staan een pak hoger bij als de thuisclub de primus wordt, dan wanneer Brugge op verplaatsing de drie punten raapt. Zo scoort u maximaal 4,10 uw inlegbedrag als Kortrijk deze JPL-match zegeviert.

Bij een overwinning van de Brugse kampioensformatie stijgen de bookmakerswinsten naar een maximum dat kan oplopen tot 1,76 keer het ingelegde wedbedrag.

Als dit duel eindigt in een draw zal de maximale winst voor voetbalgokkers die hun geld op een puntendeling hebben gezet kunnen oplopen naar 4,20 keer het ingelegde speelbedrag. Daarmee is deze wedoptie in het 1×2 spelsysteem goed voor de hoogste quotering bij Kortrijk – Club!

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal in de Belgische Pro League is voor veel Vlaamse voetbalgokkers een excellente manier om hun kennis ten gelden te maken. Blijf niet op uw honger zitten en maak Kortrijk – Club Brugge extra plesant door mee te spelen en in de prijzenpot van de Belgische wedkantoren te geraken met een rake voorspelling op deze JPL match!

Verras uzelf niet onaangenaam door zomaar geld te storten bij een wedkantoor maar verwittig u eerst van de reviews op onze kennisbank. Zo weet u dat u altijd middels betrouwbare, legale bookmakers speelt!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.