Scoor de winnende weddenschap bij de Champions League match van Club Brugge

Deze dinsdag trekt Club Brugge op verplaatsing naar Dortmund. In de vierde speelronde bekampt de ploeg van trainer Philippe Clement het Duitse Borussia Dortmund. Heeft u goesting om mee te spelen? Scoor dan de winnende weddenschap via Wedden op Sport! Wij hebben de beste deals en de hoogste odds klaarstaan voor de CL-match Borussia Dortmund – Club Brugge!

Historie

Beide ploegen troffen elkaar in 2018 ook al in de Champions League groepsfase. Toen won Club thuis ook niet (0-1), maar wist het op verplaatsing in Dortmund knap de nul te houden 0-0 en met een punt huiswaarts te keren.

De jongste confrontatie vond begin deze maand op Jan Breydel plaats. In dat treffen wist Club Brugge niet te winnen van Borussia Dortmund. De ploeg van coach Clement werd met 0-3 verslagen door de Duitse Bundesliga-ploeg. Extra pijnlijk was het dat Rode Duivel Thorgan Hazard de openingsgoal voor zijn rekening nam, het Noordse supertalent Erling Haland deed met twee treffers de rest.

Favorieten

Bij de online wedkantoren is Borussia Dortmund de favoriet. De Bundesliga formatie staat fier aan kop in Groep F en is mede daardoor de grootste kanshebber op winst, zo redeneren de bookies. Lazio Roma staat nog tussen Dortmund en Club Brugge. De Brugse equipe bezet momenteel plek drie. Met slechts twee punten minder dan Dortmund en één minder dan Lazio staan alle deuren nog open voor de Belgische kampioenen ploeg.

Een zege op verplaatsing in Dortmund zou een grote stap richting overwintering in de Champions League kunnen betekenen en zorgt bij deze speelronde van torenhoge uitkeringen bij de online bookmakers!

Odds

De pre-wedstrijd odds zitten weer ferm in de verf bij Wedden op Sport! Uw inleg wordt al snel acht keer zoveel waard als Club Brugge de maat neemt van Dortmund: gemiddeld x8.65 uw inleg als Club de punten naar België brengt.

Een draw is ook een straffe prestatie en wordt bijgevolg ook hoog beloond bij de online gokwebsites waar u kunt inzetten op de Champions League matches. Een puntendeling staat gemiddeld op x5.55 keer het ingelegde speelbedrag. Voor een overwinning van Borussia Dortmund staat x1.28 keer de inleg genoteerd in het 1X2 spelsysteem. Plaats uw weddenschap bij één de betrouwbare Belgische bookmakers waarmee Wedden op Sport samenwerkt en scoor die winnende deal!

Ook voor live en mobiel gokken zit u goed bij Wedden op Sport: log in via uw persoonlijke account of registreer gratis om tijdens de match uw voorspellingen door te geven!

Wedden op Voetbal

Spelen op Champions League matches is meedoen op het hoogste level. Een winnende weddenschap levert dan ook meestal hoge bonussen op en als de underdog wint, scoort u echt torenhoge odds! Wedden op Voetbal is – zeker nu de stadions gesloten zijn – bijzonder populair in België. Veel spelers droppen wekelijks hun voorspelling voor de Pro League matches, maar als het miljoenenbal van start gaat, doen er nog een pak meer mensen een poging de winnende weddenschap te plaatsen!

Profiteer mee van de hoge winstkansen die u via de vergelijkingstool van Wedden op Sport kunt scoren en bereid uw weddenschap goed voor door onze kennis- en achtergrondartikelen door te nemen alvorens definitief door te geven wat uw verwachtingen zijn voor bijvoorbeeld Dortmund – Club Brugge! Wij hebben goesting in de komende matches! Zien we u als primus terug op onze bookmakerspagina?

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België