Slotmatch groepsfase UEFA Nations League: België - Denemarken

Deze woensdag ontvangt de Belgische nationale voetbalploeg het Deense elftal voor de slotmatch in de groepsfase van de UEFA Nations League. De Rode Duivels moeten zegevieren om op de eerste plaats te blijven postvatten. Geraken de Belgen ook voorbij Denemarken en plaatsen ze zich en passant voor de Final Four van de Nations League? Zet nu in via Wedden op Sport en scoor de beste quoteringen!

Historie

In de jongste jaren is er vrij weinig tegen Denemarken gevoetbald door de Belgen. Natuurlijk was er die match op verplaatsing, voorbije maand. België won die match (vrij eenvoudig) met 0-2.

Voor een laatste bezoek van Denemarken aan ons land moeten we echter ruim 25 jaar terug. Een mensenheugenis en generaties geleden werd er ook in de Koning Boudewijn gevoetbald voor een ticket op het EK van 1996. België bewaart daar weinig goed herinneringen aan. Er werd die dag immers met 1-3 verloren en de ontgoocheling was groot bij de Rode Duivels.

Voor de komende ontmoeting liggen de verwachtingen een pak hoger, want anders dan in 1995, is België nu absolute wereldtop in de voetballerij.

Favorieten

Het is dan ook niet voor niets dat de online bookmakers bij het bepalen van de favoriet vol inzetten op de Belgen. Alle pre-match quoteringen wijzen op een zege voor de Rode Duivels. Die favorietenrol is ingegeven door een aantal zaken. Natuurlijk de stand op de FIFA wereldranglijst, waarop België fier bovenaan prijkt. Maar misschien nog wel belangrijker ook op de huidige vorm.

De 2-0 zege van voorbije zondag op Engeland was behoorlijk overtuigend en dat heeft veel wedkantoren toch overgehaald de odds voor winst van de Rode Duivels lager in te schalen. De ploeg steekt gewoon in uitstekende vorm. Denemarken daarentegen worstelde zich voorbije zondag langs IJsland. Lange tijd leken de Denen punten te gaan verspelen en daarmee de Belgen al in een zetel richting de Final Four te sturen. In de extra tijd werd het echter toch nog 2-1. Romelu Lukaku’s ploeggenoot bij Inter Milaan, Christian Eriksen, benutte een strafschop en hield daarmee zijn land in de race.

Odds

De pre-match odds laten niets aan de verbeelding over. Winst voor België is x1,61 keer uw inleg waard. De quoteringen voor een gelijkspel liggen een pak hoger en komen gemiddeld uit op x3,75 keer het ingelegde speelbedrag bij de bookmaker van uw keuze.

Echt spannend wordt het als u speelt op Denemarken. In dat geval eindigt België als tweede in de poule, maar bijgevolg worden spelers die op hun wedstrookje aankruiste dat Denemarken ging winnen zijn dan aan het feest! Zij schieten bijna letterlijk de hoofdvogel met een pre-odd van meer dan vijf keer het ingelegde speelbedrag: x5,10 is de gemiddelde winstbonus bij de online gokwebsites!

Wedden op Voetbal

Belgische voetbalfans die ook nog eens verstand hebben van online gokken, voelen zich bij ons zeker en vast thuis. Verwittig uzelf van de laatste nieuwsfeiten rondom voetbalmatch van de Rode Duivels, lees alles over de verschillende gokstrategieën, speltypes en eigenschappen van de Belgische wedkantoren! Zo kunt u goed voorbereid meespelen en weet u exact waar de risico’s en kansen bij het Wedden op Voetbal liggen.

Veilig en verantwoord meespelen in een beveiligde online omgeving met een gratis spelaccount. Zo makkelijk kan het zijn. Meld u vandaag nog aan bij Wedden op Sport.be en schiet de bal in het virtuele net met een winnende voorspelling voor België – Denemarken!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België