Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Straffe odds Europa League finale Sevilla FC - AS Roma

Deze woensdag zijn vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europa League. In de Puskás Aréna te Boedapest treffen de finalisten Sevilla FC en AS Roma elkaar. Wedden op Sport zocht de strafste pre-odds op bij de Belgische wedkantoren voor voetbalgokkers die goesting hebben deze eindstrijd te gaan voorspellen. De beste deals bij de Europa League finale Sevilla FC – AS Roma maakt u bij de bookmakers op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Historiek Sevilla FC – AS Roma

Het Spaanse Sevilla FC en en Italiaanse AS Roma hebben beide al een straf Europa League seizoen achter de rug. Zo wist de ploeg uit Sevilla het Manchester United al te verslaan in de kwartfinale. De heenmatch in Manchester werd nog een 2-2 gelijkspel, maar in de terugmatch was Sevilla duidelijk de sterkste van de twee en won met  3-0. Ook Juventus moest eraan geloven. In de halve finale werd het 1-1 in Turijn en 2-1 in Sevilla.

AS Roma nam het in de kwartfinale op tegen Feyenoord Rotterdam. De Nederlandse ploeg werd in Rotterdam met 1-0 verslagen. In Rome waren de Romeinen met 4-1 veel te sterk voor de Nederlandse ploeg. De Romeinen versloegen in de halve finale het Duitse Bayer 04 Leverkusen met 1-0 in Rome en 0-0 in Leverkusen.

Favoriet

De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan bij de finale van de Europa League 2022-2023. Van thuisvoordeel is ook geen sprake, want de eindstrijd vindt plaats op neutraal terrein. Ook hebben beide ploegen al zeer sterke tegenstanders weten te verslaan op weg naar de eindstrijd en zijn ze volgens de wedkantoren beide bereid de klus af te maken in Boedapest.

AS Roma doet het in de Serie A een stuk beter dan Sevilla in de Spaanse competitie. De Romeinen draaien mee in de top zeven. Sevilla haalt de top zeven van de Spaanse La Liga Santander dit seizoen niet en kan via die weg voor komend seizoen geen Europese ticket scoren.

Odds Sevilla FC – AS Roma

De Belgische wedkantoren schroeven de pre-odds straf op voor de onthulling van de Europa League finale 2022-2023. Voetbalwedders die een correcte voorspelling weten achter te laten bij de bookmakers kunnen ferme beloningen scoren. De hoogste quoteringen worden gehanteerd bij een gelijkspel. Als er na negentig minuten speeltijd nog geen winnaar is aan te wijzen, dan keren de wedkantoren tot maximaal 3.10 keer het wedbedrag uit.

Kraait Sevilla victorie als het laatste fluitsignaal wordt gegeven? Dan kan er in het 1×2 spelsysteem quoteringen tot maximaal 2.80 keer het speelbedrag gescoord worden.

Mocht AS Roma voor de eerste keer ooit de Europa League winnen, dan kunnen voetbalwedders die dit vooraf voorspelden ook flink aan het feest. De bookmakers op Wedden op Sport keren bij winst van de Romeinen tot maximaal 2.90 keer de inleg uit.

Wedden op Voetbal

De Europa League finale is de eerste eindstrijd van de drie Europese toernooien. Met Sevilla en AS Roma als finalisten staat ons een straffe affiche te wachten. Ook Wedden op Voetbal? Dat kan op elk moment van de dag zeven dagen per week via de bookmakers op Wedden op Sport.

De Europa League finale Sevilla FC – AS Roma staat gepland op woensdag 31 mei. In de Hongaarse Puskás Aréna wordt om 21:00 afgetrapt. Wie wordt de primus van de Europa League 2022-2023 finale? Speel mee via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.