Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Straffe odds Pro League match Club Brugge - Charleroi

Deze zondag speelt Club Brugge op Jan Breydel de match tegen Sporting Charleroi. De Bruggenaren kunnen zich geen punt veroorloven om de titelrace dit seizoen in leven te houden. Ook de ploeg uit Charleroi timmert hard aan de weg. Welke ploeg gaat zondagavond punten pakken in Brugge? Scoor straffe odds bij de Pro League match Club Brugge – Charleroi via Wedden op Sport!

Historiek Club Brugge – Sporting Charleroi

Op 13 februari voorbije jaar werd de match Club Brugge – Sporting Charleroi voor de laatste keer gehouden op Jan Breydel. Toen waren het de Bruggenaren die drie punten pakten. Club-speler Mats Rits wist tweemaal tot scoren te komen en bracht de Bruggenaren naar de overwinning. Ook op verplaatsing in Charleroi zegevierde Blauw-zwart voorbije seizoen met 1-3.

Sporting Charleroi kwam in 2020 voor de laatste keer drie punten pakken in Brugge. Op 8 augustus dat jaar werd het 0-1 op Jan Breydel zonder publiek. Ook in 2019 wisten de Carolo’s drie punten te scoren op verplaatsing bij de Bruggenaren.

In de Jupiler Pro league staat Club Brugge momenteel op de vierde plaats met 36 punten. Sporting Charleroi is de nummer elf op de tabel en heeft tien punten minder dan de Brugse formatie.

Favorieten

Club Brugge wordt als favoriet van dit duel bestempeld door de Belgische wedkantoren. De hoogste quoteringen vinden we bij een zege van Sporting Charleroi. De Bruggenaren staan hoger op de tabel dan de Carolo’s en dat is al een grote reden voor de bookies om de quoteringen zo in te delen.

Van de laatste vier competitiewedstrijden wist Charleroi er twee te winnen en dat is de Brugse ploeg de laatste vier speelronden niet gelukt.

Odds Club Brugge – Sporting Charleroi

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odds uit bij een zege van Sporting Charleroi. Als de Carolo’s winnen, kunt u al snel quoteringen scoren die oplopen tot 7.00 keer de inleg.

Bij een gelijkspel willen de bookmakers ook diep in de buidel tasten. De betere bookmakers van ons land keren gemiddeld 4.85 keer het speelbedrag uit als u inzet op een gelijkspel en de ploegen de punten ook echt gaan delen met elkander.

Een overwinning van de Bruggenaren wordt het meest voorspeld. In het 1×2 spelsysteem staan de odds bij winst van Club op maximaal 1.40 keer de inleg ingedeeld.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal kunt u elke week scoren in de Jupiler Pro League, Belgische beker of Europese competities. Heeft u ook goesting om te wedden op uw favoriete ploeg? De Belgische wedkantoren staan voor u gereed met zeer straffe pre-odds. Bereid u goed voor op een weddenschap. Alleen dan maakt u de meeste kans ook een succesvolle voorspelling achter te laten bij de wedkantoren. Wedden op Sport helpt u daar graag bij door te wedden bij betrouwbare bookmakers.

De wedstrijd Club Brugge – Sporting Charleroi wordt gespeeld op zondag 22 januari. Het duel op Jan Breydel begint om 18:30 uur. Vergelijk de quoteringen met elkander en ga voor de deals die passen bij uw voorspelingen. Speel slim en bewust zodat voetbalwedden een groot succes wordt!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.