Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Wedden op Croky Cup finale KV Mechelen - Royal Antwerp

Dit weekeinde staat de finale van de Belgische beker op het programma. KV Mechelen en Royal Antwerp FC treffen elkander deze zondag in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. De winnaar ontvangt de beker van seizoen 2022-2023. Wedden op de Croky Cup finale KV Mechelen – Royal Antwerp? Ga naar de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport

Historiek KV Mechelen – Royal Antwerp FC

Beide finalisten van dit bekerseizoen hebben de Belgische bekerfinale nog niet vaak gewonnen. KV Mechelen wist de trofee in 1987 en 2019 te veroveren. Royal Antwerp haalde de prijs in 1955, 1992 en 2020 binnen.

De Belgische beker wordt al sinds 1912 gespeeld. Club Brugge is recordhouder als het gaat om het aantal keren dat een ploeg de bekerfinale heeft gewonnen. In totaal wonnen de Bruggenaren de trofee elf keer. Voorbije kalenderjaar ging de beker mee met KAA Gent die de finale won van RSC Anderlecht. Vanaf 1996 is het Koning Boudewijn Stadion het decor van de finale van de Belgische beker.

De bekerwinnaar kwalificeert zich voor de laatste voorronde van de UEFA Europa League voor komend seizoen. Ook kwalificeert de bekerwinnaar zich voor de Belgische supercup die aan het begin van het seizoen gespeeld wordt tegen de landskampioen.

Favorieten

De Belgische wedkantoren wijzen Royal Antwerp aan als favoriet van deze bekerfinale. Dat heeft er vooral mee te maken dat RAFC de laatste ontmoetingen met KV Mechelen won. Voorbije maand werd er met 5-0 gewonnen van KVM in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Eerder in dit huidige competitieseizoen werd het al 0-2 voor RAFC Achter de Kazerne.

Het is dan ook niet vreemd dat de bookmakers de strafste pre-odds inschalen bij winst van KV Mechelen. Wel zit het voetbalseizoen er voor Malinwa na zondag op. De ploeg van coach Steven Defour speelt geen play-offs. Royal Antwerp moet komend weekeinde paraat staan voor de eerste PO1-match tegen Royale Union SG.

Odds KV Mechelen – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds bij een zege van KV Mechelen het hoogst ingedeeld. Mocht Malinwa voor de derde keer in de clubhistoriek bekerwinnaar worden, dan keren de bookmakers tot 4.50 keer de inleg uit.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen op tot 3.70 keer het wedbedrag. Er volgt dan nog wel een verlenging om een winnaar aan te kunnen wijzen.

Wordt Royal Antwerp dit seizoen bekerwinnaar? Dan kan er in het 1×2 spelsysteem tot 1.84 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Wedden op Voetbal

Dit weekeinde ligt de competitie in België stil en zijn alle ogen gericht op de finale van de Croky Cup 2022-2023. Veel voetballiefhebbers hebben al een voorspelling gedaan op hun favoriet van de bekerfinale. In de pre-fase kan gewed worden totdat de match begint. Wedden op Voetbal kan ook via live wedden en is mogelijk bij dezelfde Belgische wedkantoren op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

De Belgische bekerfinale KV Mechelen – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 30 april. De eindstrijd vindt plaats in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel en begint om 14:30 uur. Denkt u te weten welke ploeg dit seizoen de trofee van de Croky Cup in handen krijgt? Vergelijk de strafste pre-odds via Wedden op Sport en wordt de primus met een correcte voorspelling op de bekerfinale van België.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.