Wedden op Pro League match RSC Anderlecht - KAA Gent

Deze week staat er in het Lotto Park Stadion een inhaalmatch gepland tussen RSC Anderlecht en KAA Gent. De ploegen kregen enkele weken geleden uitstel voor deze ontmoeting om zich voor te bereiden op hun Europese voetbaltoernooien. Donderdag wordt deze match alsnog gespeeld. De Belgische wedkantoren hebben de strafste pre-odds en de beste deals klaarstaan bij Wedden op Sport!

Historiek RSC Anderlecht – KAA Gent

Er zijn in het verleden heel wat mooie resultaten te noteren van de onderlinge ontmoetingen met RSC Anderlecht en KAA Gent. De jongste jaren waren de teams aan elkaar gewaagd. Voorbije seizoen werd het een gelijkspel 0-0 in het Lotto Park. Een seizoen eerder werd het ook een gelijkspel 3-3 en daarvoor nogmaals 0-0. In seizoen 2017-2018 zegevierde RSCA voor de laatste keer van Gent (2-0). Een paar maanden voor die ontmoeting kwamen de Buffalo’s nog zegevieren (0-2).

Tot nu verloopt het seizoen voor RSC Anderlecht wat beter dan bij KAA Gent. Het team van coach Vincent Kompany staat op de vijfde plek in de Pro League en wist haar laatste twee duels met zeges op Standard Luik 0-1 en KV Mechelen 7-2 af te ronden. Wel is RSCA uitgeschakeld in de Conference League waardoor het Europese avontuur er voor Paars-wit dit seizoen al op zit.

KAA Gent heeft de groepsfase van de Conference League wel bereikt. Het team van coach Hein Vanhaezebrouck won de eerste groepsmatch met 0-1 van FC Flora Tallinn. In de Pro League gaat het de ploeg uit Gent niet best af. De ploeg staat op de zestiende plek en verloor de laatste twee matches met 1-0 van KV Kortrijk en met 2-3 van Sporting Club Charleroi.

Favoriet

Door de resultaten van voorbije weken en de stand in de tabel is RSC Anderlecht bij de Belgische wedkantoren favoriet van deze match. Daar komt nog bij dat Paars-wit in eigen huis mag aantreden tegen de Buffalo’s. De enige match die Anderlecht dit seizoen thuis verloor, was de eerste match van dit seizoen tegen Royale Union SG: 1-3. KAA Gent verloor dit seizoen drie matches op verplaatsing. De eerste match van het seizoen bij Sint Truiden VV 2-1, bij KV Oostende 1-0 en voorbije weekeinde bij KV Kortrijk 1-0.

Odds RSC Anderlecht – KAA Gent

De quoteringen zijn voor elke uitslag straf ingedeeld. Dat maakt het meespelen voor u de moeite meer dan waard. Speelt u mee via het 1×2 spelsysteem? Dan kunt u de hoogste odd opstrijken bij een gelijkspel. De bookmakers keren maximaal x3,55 keer uw speelbedrag uit als RSC Anderlecht en KAA Gent de punten delen.

Een overwinning van Gent op verplaatsing in onze hoofdstad staat op een zeer straffe odd van x3,10 keer uw inleg. Deze pre-odds vind u enkel bij de betere Belgische voetbal sportsbooks!

Wint Paars-wit volgens u in eigen huis van de nummer zestien? Dan staat er een quotering van x2,11 keer de inleg tegenover en dat is een ruime verdubbeling van uw speelbedrag.

Wedden op Voetbal

Het Wedden op Voetbal staat nooit stil. Dagelijks worden er quoteringen ingedeeld voor een voetbalwedstrijd in welke competitie dan ook. De Jupiler Pro league wordt niet gemist door de Belgische wedkantoren. Of u nu speelt via het 1×2 spelsysteem of u speelt via live betting mee, er is altijd een straffe odd te vinden die past bij uw voorspelling.

Speel wel altijd bewust en verantwoord. Laat geen geld achter bij de bookmakers dat u voor andere doeleinden nodig hebt. Wedden op Sport staat helemaal achter verantwoord gokken. Lees onze voorbeschouwingen kennisartikelen om uw winkansen te verhogen en uw speelplezier te behouden. De match Anderlecht – Gent begint donderdag 23 september om 20:45 uur dus zorg dan dat uw voorspelling binnen is of schakel op dat tijdstip over naar live betting.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België