Wedden op Wielrennen: heeft u al goesting in Parijs - Roubaix?

Deze zondag gaan de koersharten weer ferm sneller kloppen. Het profpeloton dokkert op zondag 3 oktober namelijk voor het eerst in bijna twee jaar weer over de kasseien tussen Parijs en Roubaix. voor één keer gebeurt dit nu eens niet in het voorjaar, maar in het slot van het wielerseizoen. Dit betekent dat wielerpunters nog een heerlijk toetje voorgeschoteld krijgen. Voorspel de primus van Parijs – Roubaix 2021 via Wedden op Sport en win! 

Historie Parijs – Roubaix

Deze wielerkoers door de Hel van het Noorden werd al in 1896 verreden. Destijds moesten de renners nog zelf hun banden plakken en reserveonderdelen op de rug meedragen. De Duitser Josef Fischer won de 280 kilometer rit. Cyrille Van Hauwaert was in 1908 de eerste Belg die de hoofdvogel wist te schieten in Parijs – Roubaix.

Daarna volgden een hele reeks Belgische, maar ook Franse overwinningen. Afgewisseld door een Italiaan of een Luxemburger die met de handen omhoog over de meet bolde.

Onze landgenoot Philippe Gilbert is nog altijd de laatste primus op het Velodrome in Roubaix. Hij won de koers in 2019 en omdat hij vorig jaar niet verreden is, start de Lotto-Soudal renner in deze 188e uitgave als titelverdediger.

Favorieten voor Parijs – Roubaix 2021

De Belgische wedkantoren zetten voor de editie van zondag 3 oktober hun geld vooral op de twee meest uitgesproken namen in het lopende wielerseizoen: Wout Van Aert en de Nederlander Mathieu van der Poel, koersend voor de Belgische formatie Alpecin Fenix. Naast dit onafscheidelijke duo wordt er ook veel verwacht van oud-wereldkampioenen Peter Sagan, Mads Pedersen, Yves Lampaert, Jasper Stuyven, Kasper Asgreen en Sonny Colbrelli. Kersverse wereldkampioen primus Julian Alaphilippe staat niet aan het vertrek.

Gevaarlijke outsiders voor deze zeer interessante koers zijn Thomas Pidcock en Dylan van Baarle, beiden koersend voor INEOS Grenadiers. Ook mannen als Dylan Teuns en Matej Mohoric mogen tot kandidaat eindwinnaars worden gerekend. En er zal heus nog wel ergens een verrassende naam opduiken in de top van het eindklassement.

Odds

In de pre-race fase staan de odds bij de online bookmakers het scherpste na een zege van onze eigen Wout Van Aert. De maximale bonus als de Belgische kampioen deze zondag aan het feest is, bedraagt x4,00 keer uw inlegbedrag. Het gekozen speelbedrag bij een voorspelling op een winnende Van der Poel wordt maximaal x6,00 zoveel waard.

De nummer drie op de bookmakerslijstjes is Peter Sagan. Winst van hem zorgt in de pre-race fase voor een maximale bookmakers bonus van x13,00. Diezelfde quotering wordt ook aangehouden bij een overwinning van Mads Pedersen. Achter de namen van Deceuninck Quick Step renner Lampaert en Florian Senechal staan odds van respectievelijk x17,00 en x19,00 keer uw speelbedrag.

Wint de zilveren medaille winnaar van het voorbije WK in Vlaanderen, Dylan van Baarle, deze wielerkoers? Dan betalen de online bookmakers maar liefst een maximum van x26,00 het gekozen wedbedrag uit. En dat is een zeer straffe quotering voor een coureur in zijn vorm!

Wedden op Wielrennen

De wielerklassieker Parijs – Roubaix is echter een koers voor specialisten. Dat beperkt het aantal kanshebbers op winst en verhoogt dus uw winstkansen; mits u natuurlijk de juiste naam speelt!

Doet u deze zondag ook mee via Wedden op Sport? Check dan de actuele odds en deals op onze bookmakerspagina, kies het wedkantoor dat het beste bij u past en maak kans op fraaie geldbedragen bij een correcte voorspelling! Gaat u voor een Belgische zege of probeert u de maximale bookmakersbonus te scoren door in te zetten op een outsider? Wedden op Wielrennen doet u verantwoord en veilig bij Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België