Wit-Rusland - België: kwalificatie voor het WK 2022

Aanstaande woensdag hervatten de Rode Duivels hun WK-kwalificatiecyclus. De tegensstrever van België op weg naar het WK in Qatar volgend jaar zal komende woensdag Wit-Rusland zijn. Bij winst lijkt België al bijna vrijwel zeker voor plaatsing voor dat WK, dat in november 2022 begint. DanWilt u deze wedstrijd nog iets spannender maken? Speel dan mee via Wedden op Sport en maak kans op plezante winstmarges!

Historiek

De historiek tussen beide landen is zeer gering te noemen, want tot deze WK-kwalificatiepoule speelden België en Wit-Rusland nog niet eerder tegen elkaar. De enige wedstrijd die beide landen tegen elkaar speelden, was afgelopen maart, toen zij in België tegenover elkaar stonden. De zege werd toen een makkelijke prooi voor de ploeg van bondscoach Roberto Martinez. De Rode Duivels wonnen met maar liefst 8-0 van de Wit-Russen.

België gaat in Groep E aan de leiding met dertien punten uit vijf duels en is dus nog ongeslagen. Tsjechië staat momenteel tweede in de groep met zeven punten, terwijl Wales derde staat met zes punten. Zij hebben echter nog maar drie wedstrijden gespeeld en kunnen de Tsjechen dus achterhalen bij winst op Estland. Dat land staat laatste in de poule, terwijl Wit-Rusland vierde staat. Zij wisten tot dusver alleen van Estland te winnen.

Vier wedstrijden van België eindigden in een overwinning, terwijl er eenmaal gelijk werd gespeeld tegen Tsjechië (1-1). Weten de Rode Duivels woensdag opnieuw te winnen?

Favoriet

In de match tussen België en Wit-Rusland is er slechts één favoriet en dat zijn de Belgen. En dat is niet onlogisch gezien de eerdere 8-0 afstraffing in de vorige ontmoeting. De bookmakers zijn dus eensgezind en denken dat België komende ontmoeting zal gaan winnen. Het moet eigenlijk heel raar gaan lopen als de zege naar Wit-Rusland gaat, of zelfs gelijk zal spelen.

Wit-Rusland is, na drie nederlagen, al kansloos voor kwalificatie voor het komende WK, terwijl van België mag worden verwacht dat zij zich zullen kwalificeren voor het WK. Het moet heel gek lopen als dat niet zal gaan gebeuren.

Odds

Omdat België de absolute favoriet is deze wedstrijd, liggen de pre-odds voor een zege van de Belgen behoorlijk laag. Zet u in op een zege van de Rode Duivels? Dan ontvangt u uw inleg x1,12 terug. Ter vergelijking: voor een zege van de Wit-Russen staat de quotering op maar liefst x20,00. De pre-odds voor een gelijkspel staan bij België – Wit-Rusland op x7,40. Het zijn quoteringen die uitnodigen tot een gokje, al zullen de kansen hierop een stuk kleiner zijn dan een overwinning voor België.

Behalve de pre-odds kunt u ook gebruik maken van diverse opties op het gebied van live gokken tijdens deze wedstrijd. Wilt u daarmee meespelen? Surf dan naar onze website tijdens deze match en speel mee met deze interessante opties om zo uw winstmarge te vergroten!

Wedden op Sport

Wedden op sport en vooral het wedden op voetbal is zeer populair, en dat geldt in het bijzonder voor de wedstrijden van de Rode Duivels. Ondanks dat de pre-odds voor het voorspellen van de winnaar voor u wellicht niet interessant zijn, zijn er nog genoeg andere plezante wedopties over om ook bij deze wedstrijd een mooi bedrag te kunnen winnen. Durft u het aan? Speel dan mee via Wedden op sport!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België