Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Ferme Formule 1 quoteringen bij Grand Prix Barcelona 2023

De F1 piloten die strijden om de wereldtitel verzamelen zich deze vrijdag, zaterdag en zondag in Spanje voor de Grand Prix Barcelona 2023. Het zal niet evident zijn om Max Verstappen te verschalken op het snelle 4,7 kilometer lange Circuit de Catalunya. Voorspel de primus bij deze Formule 1 race en scoor op hoge snelheid de strafste deals via Wedden op Sport.be!

Historiek

De eerste editie van de GP Barcelona was in het kalenderjaar 1951. Toen was de race nog als onderdeel van het Formule 1-kampioenschap behorende bij het jaar 1951. De eerste race werd gewonnen door Alfa Romeo-rijder Juan Manuel Fangio. In 1994 en 1997 werd er een tweede Spaanse Grand Prix gehouden onder de naam Grand Prix van Europa. Toen op het circuit van Jerez. Tussen 2008 en 2012 werd de Europese Grand Prix gereden op het stratencircuit in Valencia (Spanje). Vanaf 2013 is Catalunya de thuisbasis voor het F1 circus.

De erelijst bevat een pak grote namen uit de Formule 1 sport, maar nimmer werd een Belg primus. De Duitser Michael Schumacher en de Brit Lewis Hamilton zijn samen de recordhouders qua overwinningen. Beiden wonnen deze Grand Prix zes keer. Schumacher is allang gestopt, maar Hamilton zal ook komende zondag aan de start staan. Bij winst kan hij dus alleen recordhouder worden.

Favorieten Grand Prix Barcelona 2023

Grote favoriet bij de online bookmakerskantoren die in België Formule 1 weddenschappen aanbieden is en blijft toch regerend wereldkampioen en kampioenschapsleider Max Verstappen van Red Bull Racing.

De Nederlander won vorige week nog maar weer eens door in de GP Monaco als eerste te finishen en verstevigde daarmee zijn leidende positie in het wereldkampioenschap. Outsider is Sergio Perez, stalgenoot van Verstappen. Andere rijders waar de bookies rekening mee houden zijn Fernando Alonso – die een thuiswedstrijd rijd – en Ferrari coureur Charles Leclerc.

Een pak rijders worden op voorhand dus weinig tot geen kansen toegedicht wat uw kansen op een correcte voorspelling enkel en alleen maar groter maakt als u beslist mee te spelen bij de Vlaamse bookmakers.

Odds Grand Prix Barcelona 2023

Verstappen is wanneer hij deze race wint bij de betere wedkantoren maximaal 1,40 keer het gekozen wedbedrag waard. De Nederlander staat daarmee op eenzame hoogte in het pre-race klassement.

De Mexicaan Sergio Perez – teamgenoot van Max – komt nog het dichtstbij hem in de buurt. Zijn pre-race quotering staat op een maximum van x4,75 keer het inlegwaarde. Autosportpunters die kiezen om te wedden op winst voor Alonso kunnen daarmee tot maximaal x12,00 hun inleg winnen.

Voor Lewis Hamilton en Charles Leclerc gelden nog hogere odds. De maximale pre-race quotering voor deze twee coureurs staan momenteel op x26,00.

George Russell staat op max 34,00 keer uw stortingsbedrag en als laatste outsider staan Carlos Sainz junior bij de Belgische wedkantoren vermeld. Zijn pre-race quotering tikt maximaal 41,00 keer uw inleg aan.

Wedden op Formule 1

Nyck de Vries zal de race normaal gesproken niet winnen, maar bij een correcte voorspelling op winnaar of statistieken (pole position, pitstop strategie, eerste uitvaller) kan er wel degelijk echt goed geld worden verdiend. Let op: Wedden op Formule 1 is niet zonder risico’s. Meer informatie? Raadpleeg onze kennisbank over veilig online gokken op Formule 1.

Geraakt u aan de winnende hand met uw voorspelling? Inzetten in de pre-race fase kan tot aan de start van de GP Barcelona op zondag 4 juni 15:00 uur.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.