Formule 1 Grand Prix Portugal

Op het Autódromo Internacional do Algarve (nabij Portimão) wordt deze zondag de Formule 1: Grand Prix Portugal bekampt. De beste autocoureurs ter wereld strijden hier om winst in de derde race meetellend voor het wereldkampioenschap. Topfavoriet is Lewis Hamilton, maar de Nederlander Max Verstappen wist hem in de voorbije race al te kloppen. Voorspel de uitslag van Grand Prix Portugal via Wedden op Sport!

Historiek Grand Prix Portugal

De allereerst race in Portugal vond plaats in 1958. Het bleek echter geen doorslaand succes, waardoor het F1 circus bijgevolg al in 1961 andere oorden opzocht. De GP Portugal keerde in 1984 terug op de internationale autosport kalender, maar verdween in 1996 net zo snel weer van de tabellen.

In 2020 kreeg Portugal een derde kans. Doordat diverse races werden afgelast ontving het Autodromo di Portimao voorbije jaar voor het eerst in haar geschiedenis een paddock vol met F1 teams. Lewis Hamilton zegevierde zoals hij dat op elke baan doet en zette ook nog eens de snelste raceronde op de klokken: 1 minuut 18 seconden en 750 honderdsten. Kan de Brit van renstal Mercedes dat trucje dit kalenderjaar herhalen en weeral een Grand Prix zege bijschrijven?

Favorieten

Zoals u zult begrijpen behoort Hamilton bij de Belgische bookies tot de topfavorieten. Hij moet die positie echter wel delen met Verstappen. De halve Belg uit Nederland won de voorbije race in Bahrein en is op het Europese vasteland vaak nog een pak beter dan in de races overzee.

Achter dit inmiddels illustere F1-duo hijgen de ploegmaats van beide matadors elkaar in de nek. Valtteri Bottas voorop, maar Sergio Perez (Red Bull racing) komt met de klap dichter en dichter.

Charles Leclerc (Ferrari) en de verrassing van dit seizoen Lando Norris (McLaren) sluiten het rijtje met kanshebbers en outsiders. Vanaf Daniel Ricciardo is het slechts vechten om WK-punten en ereplaatsen, maar winst of een podium zit er voor die coureurs volgens de bookmakers niet in.

Odds Grand Prix Portugal

De online bookmakerskantoren waar u op Formule 1 races kunt spelen, zetten regerend wereldkampioen Hamilton en Verstappen op gelijke hoogte in de pre-odds. Een winnende weddenschap op één van beiden levert u x2,25 keer uw inleg op.

Speelt u niet op de twee topfavorieten, maar kiest u voor dark horses Bottas of Perez? Dan stijgen de quoteringen een ferm aantal stappen. Beiden komen met een pre-odd van x9,05 af naar Portugal.

De pre-race odds behorende bij Norris en Leclerc staan ook al op gelijk niveau. De top bookmakerbonussen gaan tot maximaal x35,00 het ingelegde speelbedrag op een GP Portugal 2021 zege voor één van beiden.

Wedden op Formule 1

Wilt u gaan Wedden op Formule 1? Kies dan de beste bookmakers met de strafste odds en deals! Wedden op Sport.be heeft een ferm overzicht waarbij u in één keer ziet welke wedkantoren de gunstigste quoteringen hanteren voor uw voorspelling! Dit geldt voorspelling op de vrije trainingen, kwalificaties, pole position, snelste raceronde én natuurlijk ook op de race van zondag 2 mei 2021!

Stap in de online F1 weddenschap auto en race naar de overwinning met een correcte voorspelling op de uitslag(en) bij de Formule 1: Grand Prix Portugal 2021. Vol gas naar de winst, maar wel bewust en verantwoord. Speel nooit met gelden die u niet kunt missen, u kunt uw inleg immers ook verspelen.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België