Plaatst u de winnende weddenschap op de Grand Slam of Darts 2020?

Spelers die graag een wedje leggen op een darttoernooi kunnen hun hart ophalen. Van 16 tot en met 24 november wordt in de Ricoh Arena, Coventry (Engeland) de Grand Slam of Darts 2020 gehouden. Een toernooi om duimen en vingers bij af te likken! Wilt u meespelen door te voorspellen wie er aan het feest gaan? Plaats dan uw weddenschap op Wedden op Sport en gooi in de roos met onze top odds en deals! 

Historie

De Grand Slam of Darts 2020, ook bekend onder de naam Boylesports Grand Slam of Darts vanwege de sponsor Boylesports, wordt de veertiende editie van de Grand Slam of Darts georganiseerd door de PDC. Titelverdediger is Gerwyn Price, hij won het toernooi in 2019 voor de tweede keer door in de finale Peter Wright te verslaan. Dat levert Price 125.000 pond op!

In totaal kunnen maximaal 22 spelers zich plaatsen voor dit toernooi. Kwalificatie verloopt via de PDC hoofdtoernooien die in het seizoen gespeeld worden. Mede doordat er dit jaar andere toernooien zijn gespeeld zijn de selectiecriteria nogal wat anders dan vorige jaren. Ook werden er dit jaar slechts twee BDO spelers uitgenodigd in plaats van acht.

De winnaars van de PDC Home Tour 2020 en de PDC Home Tour II 2020 plus de over-all besten van de PDC’s Summer, Autumn en Winter Series (zie PDC Pro Tour 2020 Players Championships) en de winnares van de Women’s Qualifier zijn uitgenodigd. De laatste acht plaatsen zijn ingevuld door Grand Slam of Darts Tour Card Holder kwalificaties.

Favorieten

Van alle 22 deelnemers is titelverdediger Gerwyn Price de grote favoriet. De Welshman maakt volgens de online bookmakers veel kans om opnieuw de hoofdprijs binnen te slepen. Michael van Gerwen is natuurlijk ook weer hot bij de bookies. Peter Wright en Nathan Aspinall zijn de belangrijkste uitdagers van dit top duo.

Onze landgenoot Dimitri Van den Bergh doet ook mee in Coventry, maar behoort volgens de online wedkantoren niet direct tot de kanshebbers. Het zal voor de Belg ook niet evident zijn om in dit veld tot een resultaat te komen, maar Van den Bergh wist eerder dit jaar ook al te verrassen.

Odds

De odds voor de Grand Slam of Darts lopen evenredig met de favorietenlijstjes die online circuleren. Price is de primus bij de pre-odds. Spelers die zijn naam invullen op hun wedstrookje ontvangen x4,50 keer hun inleg als Price voor de derde keer op rij de hoofdvogel schiet bij dit toernooi. Achter Van Gerwen staat eenzelfde pre wedstrijd quoteringen: ook in dit geval ontvangt u x4,50 keer uw inleg als de Nederlander aan het feest is.

Voor een eindzege in de Grand of Darts 2020 van Wright betalen de online wedkantoren op dit moment gemiddeld x5,00 het ingelegde speelbedrag uit. Gokt u op Aspinall als beste darter tijdens dit toernooi? Dan betalen de bookies x12,00 uw inzet uit als Aspinall in de finale de winnende dart werpt.

En voor een zege van onze eigen Van den Bergh? Daarvoor geldt een pre-odds van maar liefst x41,00 uw inleg! Dan zou het dubbel feest zijn voor de Belgische dartliefhebbers die meespeelden via Wedden op Sport.be!

Wedden op Darts

En meedoen is gans simpel. Registreer gratis of log in via uw persoonlijke bookmakerspagina. Ga naar Grand Slam of Darts en wij tonen u de beste deals voor uw voorspelling. Plaats uw weddenschap in de pre-fase om hoge odds te scoren of neem uw eigen lot in handen en speel mee via de optie live betting. Zo kunt u tijdens de partijen uw inzet bepalen!

Bij het Wedden op Darts kunt u spelen op de toernooiwinnaar, de winnaars van de diverse partijen of op statistieken. Bijgevolg is het mogelijk om te spelen op de darter die de meeste 180 gooit, de speler die 170 uitgooit of de speler die erin slaagt een 9-darter te produceren. Volop winstkansen dus en met schoon volk aan de ockie belooft deze veertiende Grand Slam of Darts terug een straf toernooi te gaan worden. Zorg dus dat u er ook bij bent en speel mee via onze bookmakerspagina!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België